30 dagen schoon – Dag 1

Dag twee is alweer aangebroken en wordt vol benut, maar eerst iets over de eerste dag. Ik wist mijzelf zo goed bezig te houden dat ik geen last had van slechte gewoontes zoals snoepen uit verveling. In de ochtend heb ik een flink bord chili met guacamole gegeten, hier zat ik dan ook de rest van de dag goed vol van, ik heb flink huisgehouden, alles is weer schoon en op orde, ik heb iemand blij mogen maken met een prachtig vloerkleed, die net als wat andere zaken het moest ontgelden aan mijn ontrommel drift en ‘s avonds viel ik voldaan als een blok in slaap. Dat was in vogelvlucht mijn dag.

[slideshow_deploy id=’790’]

De lasagne is een recept van Rawfully Organic en echt heerlijk! Je kan zelf een beetje spelen met de kruiden om het naar jou smaak te maken, en het is vooral ook heel leuk om te maken.

De Guacamole bij mijn ontbijt heb ik zo even in elkaar gerommeld en maak je als volgt:

Ingrediënten

– eetlepel kokosmelk
– halve avocado
– theelepel koriander, gedroogd.
– halve theelepel korianderzaad
– Gemalen chili flakes

Alles in een schaaltje doen en fijn prakken met een vork.

Zo simpel is het! En heerlijk bij chili, maar ook bij bijvoorbeeld een stukje biefstuk. Recept voor chili volgt nog!

Het droog borstelen van de huid gaat ook goed. Ik vind het nog wel wat onwennig en merkte vanmorgen dat het heel belangrijk is om je daarna wel in te smeren met een klein beetje olie. Ik gebruik daarvoor kokosolie, Je hebt maar een heel klein beetje nodig en maakt je huid heerlijk zacht.
Ook de tongschraper is nog wat vreemd, heb ook niet het idee dat het iets doet, maar misschien moet dat nog komen.

Tijd voor het ontbijt!

Schone opgeruimde groet,

Helen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.