30 Dagen Schoon – Dag 25

We zijn er bijna! Nog vijf dagen en de dertig dagen zitten er op. Ineens voelt het toch wel alsof het allemaal heel snel is gegaan. Ik ga deze laatste paar dagen net zo genieten van het heerlijke eten en de voordelen van deze levenswijze als van de laatste stuiptrekkingen van de prachtige zomer die wij dit jaar hebben gehad.

IMG_20130901_160024

De groene smoothies die ik heb geïntroduceerd om die middag dip op te vangen werken goed. Daarnaast ben ik er achter dat het een goede is om altijd pure 100% rauwe cacao bij mij te hebben voor dat ene moment op de dag dat je even weer wat nieuwe brandstof moet hebben. Mijn dag begint natuurlijk al rond half vijf, dus tegen drie a vier uur heb ik er al heel wat activiteit op zitten.

Een podcast waar ik gisteren naar luisterde beaamde dat het goed is om dat stukje chocolade te nemen tijdens die dip. Daarnaast werd er ook gesproken over het belang van genoeg calorieën binnen krijgen. Uitdaging voor mij wordt dus om te zorgen dat ik genoeg eet, ik eet al bij veel maaltijden standaard een stuk vlees of vis, ik ben langzaam aan mijn vet inname aan het verhogen. Oh nee!? Zegt ze nou vet inname verhogen!? De gek! Jawel mensen, vet is niet slecht! Lees, dit, deze en hier meer over goede vetten.

Dit weekend wil ik wat recepten uitwerken om volgende week te delen. Ook mijn super groene groene smoothie.

 

Fijne vrijdagse groet,

Helen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.