30 Dagen Schoon – Dag 26

IMG_20130906_175035

 

Wat een heerlijkheid dat de zomer nog even aan het na pruttelen is deze paar dagen! Op weg vanuit een lange dag op een koud kantoor heerlijk de sandaaltjes uit gedaan en de rest van de reis met de blote voetjes geaard op de warme grond richting huis gegaan.

Fijn ook dat ik begin te merken dat ik nu voldoende energie weet te halen uit al het eten dat ik meeneem en dus goed op weg ben! Dinsdag is mijn laatste dag en dat betekend dat ik al aan het nadenken ben over de dagen er na. Wat ga ik hetzelfde doen, wat wil ik anders, wat ga ik introduceren? Dat laatste ben ik vrijwel zeker over, het wordt de allerlekkerste (gras)boter die in Nederland te krijgen is! Helaas niet volledig grasgevoerd want de koeien kunnen ook naar binnen hobbelen om van hun graanvoer te snoepen. We gaan wel merken hoeveel invloed het gaat hebben, anders wordt het gewoon op zoek naar een andere grasboter, maar ik moet en zou die boter weer hebben!

Aanstaande maandag stop ik daden bij mijn woorden en heb ik een proefles fitness training in een kleine groep. Dit is een basis training voor mensen zonder ervaring om eerst de juiste houdingen te leren en, ik verwacht, ook wat spier opbouw. De filosofie van deze net geopende, praktisch bij mij om de hoek dus jeej, sportschool is dat het beter is om variatie in je trainingen te gooien. Korte hoge intensiteit afgewisseld met het tillen van zware dingen, en speels omgaan met de workout. Ik hoop dat het daar ook werkelijk op aansluit, wellicht dat ik ook nog twee andere sportscholen zal proberen, maar eigenlijk ken ik alles hier in de buurt wel en ben ik daar niet zo heel erg tevreden mee. We gaan merken hoeveel plezier dit gaat geven

.Warme zaterdagse groet,

Helen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.