Ik Heb een Bad!

Jawel jawel, het waren twee lange badloze jaren maar na eindeloos hopen en zoeken is de oplossing nu eindelijk gevonden! Zelfs ik kan nu in mijn innie mini badkamer heerlijk badderen.

Afgelopen maand mocht mij mijzelf weer gelukkig prijzen met een extra jaartje op de levensjarenteller. En hoewel ik nooit zo heb gehouden van cadeau’s vragen en krijgen wist ik dit jaar precies wat ik wilde hebben! Nu ja, het was een kleine tweestrijdige wens tussen de sterilisatie van poes Jacobien die om de week liep te mekkeren met haar kont omhoog en mijn enorme verlangen naar een warm ontspannen bad in eigen huis.

De vrienden werden uitgenodigd, het feest werd gevierd en ik ben enorm verwend met de liefste mensen om mij heen en het top cadeau, jawel… een opblaasbaar bad. Speciaal ontworpen voor al die zielige mensen die net als ik geen 2014-04-15 14.09.08ruimte hebben voor een luxe badkamer met ligbad. Ik moet zeggen, het valt mij absoluut niet tegen, hij past precies in de ruimte, is snel op te zetten en ik kan zelfs met mijn 1.82m heerlijk vertoeven in het warme water. Het is zelfs comfortabeler dan een standaard ligbad waarbij ik altijd ruzie heb gehad met de zwaartekracht en het water bij het lezen van een boek. In dit bad kan ik lekker overeind zitten met een boekje, door de hoge rug- en hoofdsteun plus de twee opties (opblaasbaar plankje of dichtritsen van het bad) om je boekje te kunnen laten rusten zonder dat het gaat zwemmen.

Uiteraard heb ik direct dode zeezout aangeschaft en mijn favoriete olie gebruikt om de eerste ervaring gelijk op en top te maken. Een kopje dode zeezout met 8 tot 10 druppels grapefruit olie op een heerlijk warm volgelopen bad geeft een vermoeid lichaam weer pit en energie!

Spetter, Spitter, Spater lekker in het water,

Helen.

2 thoughts on “Ik Heb een Bad!

 1. Marianne
  27 april 2016 at 11:13 am

  Mag ik vragen welk bad? En de afmetingen ?
  Groetjes marianne

 2. 21 augustus 2016 at 10:47 am

  Hoi Marianne,

  Het is een bad van het merk Izzy bad. Ik zie nu dat de link welke ik in het artikel verwerkt had niet meer werkt. Excuses. `

  Het lijkt erop dat Izzy bad zelf niet meer verkrijgbaar is, maar ik heb wel een vergelijkbaar bad gevonden, de Tubble hier kun je ook alle afmetingen vinden. Er zijn twee maten, ik heb de grote maat.

  Spetterende badder groet,

  Helen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.